Preview Mode Links will not work in preview mode

Oct 27, 2015

I veckans avsnitt går vi på djupet med YouTubes senaste idé om en reklamfri upplevelse med YouTube Red. Vi snackar emojis och Facebook Reactions och gör dessutom ett antal mindre nedslag i en mängd andra ämnen som ligger oss nära. En vanlig podd om teknik helt enkelt! Och lite om läkemedel. Bland annat.

Rösta...


Oct 20, 2015

Med en dåres envishet fortsätter vi oförtrutet att vecka efter vecka penetrera dina hörselgångar med tekniktjöt från Sveriges framsida. Den här gången snackar vi Apples nya Magic-prylar, Tillbaka till framtiden och tillika framtiden för persondatorn as we know it. Och hur är det nu, är en fyrbent robotbest...


Oct 13, 2015

I veckans avsnitt minns vi gamla mobiltelefoner och delar våra första intryck av nya iPhone 6S. Dessutom tittar vi närmare på vad Microsoft presenterade vid sitt event i veckan som gick. Känslorna blir som vanligt heta, orden haglar och du kan lugnt luta dig tillbaka och lyssna på spektaklet.

Rösta på oss i...


Oct 6, 2015

Det här avsnittet kretsar mycket kring förra veckans Nexus-event från Google där ett gäng nya enheter presenterades. Vi snackar telefoner, surfplattor, streaminglösningar, kamerateknik och en massa annat gött!

Life is Strange
http://lifeisstrange.com/

Minecraft Story...