Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 30, 2019

Med oförtruten entusiasm fortsätter #teknikhjälpen mot ambitiösa mål, och den här veckan gästas vi av Fredrik Björeman från bland annat podden Kodsnack. Det snackas podcast förr, nu och i framtiden. Mycket har hänt på de tio år vi varit aktiva, men hur kommer egentligen framtiden att se ut för detta...


Apr 23, 2019

Denna vecka är det dags för den femte delen av #teknikhjälpen. Denna vecka gästas vi av Peter Esse från Teknikveckan. Vi snackar Sociala medier – allt från klassiska forum till Facebook. Välkommen att lyssna!

Självklart rullar insamlingen vidare och det finns fortfarande möjlighet att skänka pengar till en...


Apr 16, 2019

#teknikhjälpen rullar vidare och den här veckan gästas vi av Ida Blix från 99.se. Det har blivit dags att snacka wearables – förr, nu och en bit in i framtiden. Välkommen att lyssna!

Självklart rullar insamlingen vidare och det finns fortfarande möjlighet att skänka pengar till en god sak (läs mer här) och...


Apr 9, 2019

Den här veckan har det blivit dags att släppa del tre från #teknikhjälpen och den här gången gästas vi av ingen mindre än Karl Emil Nikka från Nikka Systems. Vi pratar om smarta hem och självklart lyfter vi säkerheten kring dessa prylar.

Glöm inte att vår Swish-bössa till förmån för välgörenhet (läs...


Apr 2, 2019

Dags för andra delen i från vår livesända mastodontpodd, #teknikhjälpen. I det här segmentet gästas vi av Emil Åkered från SweClockers. Vi snackar datorer förr, nu och i framtiden. Allt från subventionerade hem-PC, datorkörkort till RGB-belysta gamingriggar. Väl mött!

Vår Swish-bössa till förmån för...