Preview Mode Links will not work in preview mode

May 31, 2016

DN granskar IT-sverige och synar webbkameror i sömmarna, i Frankrike har man klubbat igenom lagen "Rätten att koppla ner" och vi pratar Inbox Zero. Magnus har dessutom en ny pryl på armen och Jezper försöker förklara webrooming för gänget. Det och mycket mer i veckans avsnitt!

Veckans ämnen


May 24, 2016

Den här veckan kretsar mycket av snacket kring Googles utvecklarkonferens I/O och åsikterna går minst sagt isär om vad Google gör rätt och fel. När allt lugnat ner sig någorlunda ställer vi Johan mot väggen och låter honom recensera sitt senaste prylköp, den halvsmarta Withings-klockan. Känslorna...


May 17, 2016

I veckans avsnitt snackas det mycket Uncharted och Firewatch. Men handlar det bara om spel? Oh nej, vi snackar även Uber Pop, Datormagazins retro-återkomst, den andliga uppföljaren till smarta(?) assistenten Siri och så har vi självklart åsikter om det faktum att Google testar att ändra färg på länkarna...


May 10, 2016

I en tropiskt varm studio står Jezper, Magnus och Johan redo att avhandla senaste tidens debatt om Bitcoin-skaparen Satoshi Nakamoto, tidernas inflytelserikaste prylar, våra udda teknikvanor samt lite followup på nätneutralitet. Och självklart frågar vi ut Magnus om hans nya Philips-TV. 

Veckans ämnen

  • Magnus nya...


May 3, 2016

Denna vecka släpper vi lös ett avsnitt fullt av gottigheter och nostalgi. På nyhetsfronten så köper Nokia upp Withings och vi försöker reda ut hurvida det kommer bli succé eller ej. På nostalgifronten så pratar vi musikspelare och drömmer oss tillbaka till det glada 00-talet då mp3-spelarna regerade.

Veckans...