Preview Mode Links will not work in preview mode

Apr 28, 2021

Tre är ett udda tal. Nästan lika udda som veckans trio, som med en dåres envishet vecka efter vecka samlas för att diskutera teknik. Den här veckan blandar vi e-boksläsare och stämningsansökningar med fysisk media, gamla mp3’or och Apple TV 4K. En härlig mix!

Ur veckans innehåll

Försnack


Apr 21, 2021

Den här veckan ligger fokus på Apples senaste special event; Spring Loaded – där det i rask takt presenterades ny hårdvara. Vi bränner igenom det viktigaste från eventet med tillhörande tankar, köpsug och halvt om halvt relaterade diskussioner om allt från Steam-spel till felköp. Välkommen att lyssna!

Ur...


Apr 14, 2021

När cookies från tredje part försvinner letar Google nya möjligheter att fylla sin skattkista – och det stavas FLoC! Vi diskuterar framtidens anonymiserade annonseringsmöjligheter och vår inställning till just Federated Learning of Cohorts. Dessutom: Jezper har brutit mot sitt köpstopp och Johan har drömmar...


Apr 7, 2021

Jezper jagar låga elpriser med sitt smarta hem och Johan jagar den perfekta cykeln. Magnus är mest på jakt efter nya teknikbehov att tillfredsställa. Vi diskuterar egenhostad media och automationslösningar, det luriga med inofficiella API’er och olika typer av ram. Välkommen att hänga med oss!

Ur veckans...